Burn-out Yoga Enschede

Een burn-out hebben, en/of oververmoeid of overspannen zijn (geef het een naam :)), kan een aardig eenzaam proces zijn. Je zit thuis, je bent moe en hebt nergens zin om naartoe te gaan. Je krijgt de beste adviezen en uiteindelijk moet je het toch alleen doen. Stom!Wat is Burn-out Yoga. Het is dat ik het een naam 'moet' geven, maar het is een mix van yoga & yoga nidra, ademwerk, meditatie, sharing, coaching en spelen. Het is een plek waar je alles mag en niks moet. Je leert voelen wat jij fijn vindt en daar mag je gehoor aangeven. Een plek waar je kan voelen, ervaren, loslaten & accepteren vanuit je eigen kracht en vanuit compassie. En vooral ook vanuit dat moment, vanuit het nu en dat is een hele belangrijke, want elke dag hoeft niet hetzelfde te zijn. Dat is oke.


JE HOEFT HET NIET ALLEEN TE DOEN


Woensdag 9 september is de start van dit 8 weekse programma, burn-out yoga in Enschede. Waarbij we met een vaste groep van 8 mensen gaan spelen, ontdekken, voelen, delen en ervaren. Je krijgt tools voor thuis en indien je wilt en je hebt er ruimte voor heb je buddy’s om te sparren.

Mijn naam is Denise Drenth rust en yogadocent en in dit programma deel ik mijn lessen uit diverse (burn-out) programma’s, coaching, yoga en eigen ervaring. Uit mijn ervaring kan een burn-out hebben, overspannen en/of oververmoeid zijn een eenzaam proces zijn. Hierbij wil ik oa graag delen wat ik zelf destijds heel erg gemist heb.
Interesse? Dan kom ik graag in contact met je en kunnen we kijken of dit wat voor je is!

09:00-11:30 uur - Burn-Out Yoga

Elke woensdag vanaf 9 september

Duur: 8 weken

Duur les: 1,5-2,5 uur.

Locatie:

Praktijk voor Balans

Voortsweg 204

Enschede

3 keer bekeken

NAVIGATIE

CONTACTGEGEVENS

BODYMONK

NEDERLAND

+ 31 (0) 6 51 97 21 67

denisedrenth@gmail.com

KVK:73327018

Vacatures

Blog / Inspiratie

Gratis

Wat is yoga nidra?

Bedrijfsyoga

Algemene voorwaarden

Privacy policy 

FAQ

Google reviews

Internet marketing inspiratie

  • Black Spotify Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

©2020 by BODYMONK - Denise Drenth