Ik heb er zin in

Wat wil je diep van binnen?

‘IK HEB ER ZIN IN’ retraite

 

Deze is helemaal voor jou!

Deze is helemaal voor jou! Een online event over diepliggende behoefte, zelfliefde, keuzes, de relatie met jezelf, en plezier. Het wordt een uitje, een weekend waarbij je de focus helemaal op jezelf mag richten en vooral mag doen waar jij zin in aan hebt. 

 

Everything what you need is within

Hoe leuk is het om samen op deze ontdekkingstocht te gaan? Waar we soms een beetje out of comfort mogen gaan. Waar houd jij jezelf tegen? Zijn de dingen die je doet in verbinding met jezelf? Laat je begeleiden en meevoeren in een gezellig en inspirerend weekend samen met de zussen Chantal & Denise, en een toffe gastspreker. 


Kies voor je eigen pad

Doe mee met dit speelse event over ‘leven vanuit liefde en innerlijke wijsheid’. Laat je inspireren door de verschillende lessen en workshops begeleidt door de zussen Chantal – en Denise Drenth. 

Wat kan je verwachten?

 • Ontdek waarom het ontdekken van je diepliggende behoeftes zo belangrijk is;
 • Kom in contact met je innerlijke wijsheid en laat je inspireren door je prachtige zelf en de gidsen Chantal & Denise;
 • Ervaar de kracht van ‘samen’. Dit event is online, maar we doen dit samen. 
 • Voel hoe het is om te leven op een manier die écht bij jou past vanuit verbinding met jezelf en je lijf.

Hi Chantal, waarom is het voor jou belangrijk om te ontdekken waar je zin in hebt?

 1. Zelfliefde/gezond egoïsme, voor mij is het belangrijk om met regelmaat op mezelf af te stemmen. Zodat ik goed blijf zorgen voor mezelf en daardoor ook met liefde kan blijven zorgen voor de ander. 
 2. Bewuste keuzes maken, maak ik een keuze op basis van mijn ego of mijn ziel? Tijd maken om te ontdekken waar ik zin in hebt, maakt me bewust of ik nog steeds het pad volg waar ik me vervult en blij bij voel of dat ik toch ben uitgeweken naar wat me kortstondig tevreden stelt. 
 3. Kwalitatieve relaties, door meer en meer van mezelf te ontdekken kan ik met meer mededogen en humor mijn schaduwkanten beleven en intensiever genieten van mijn lichtpunten. Het maakt me opener en menselijk. Het geeft me een gevoel dat de kwaliteit van de relatie met mezelf en anderen inniger/sterker wordt.

IK HEB ER OOK ZIN IN!

TE GEK DAT JE ERBIJ BENT!

Hi Denise, waarom is het voor jou belangrijk om te ontdekken waar je zin in hebt?

Heb je even? 😉

Waar heb ik echt zin in vanuit een intrinsieke motivatie. Zo leef ik meer vanuit het moment, vanuit plezier, vanuit flow en maak ik betere keuzes voor mezelf. 

Door het weten en er gehoor aan te geven sta ik meer in mijn eigen kracht en in verbinding met mijn mijzelf en lijf. Soms doe je dingen omdat ze moeten of omdat je denkt dat het goed voor je is, maar word je er ook echt blij van? Of beweeg je juist vanuit gewoonte? De antwoorden op deze vragen, dat is waardevolle wijsheid (kennis).

Het is zo iets waardevols om te ontdekken wat er echt van binnen in je leeft en dat is blijvend in beweging. Wanneer we de ruimte maken om te voelen en ervaren wat er echt van binnen leeft;

 • Ik voel mij dan lekkerder.
 • Ik zit beter in mijn vel.
 • Het geeft me innerlijke rust

Innerlijke rust, omdat ik mezelf nergens toe verplicht en ik grotendeels de dingen uit kies waar ik blij van word en/of echt behoefte aan heb. Dat laatste geeft me weer energie.

Ofwel waar heb ik behoefte aan? Waar word ik heel blij van en wat leeft er in mij waar wellicht een bepaalde behoefte aan gekoppeld is. Ik heb zelf geleerd door te spelen en te ontdekken in waar ik blij van word. Dat kan nogal verschillen per dag. Zo creëer ik ruimte om te ontdekken wat de behoefte is, en of het is van het moment is zelf of in het algemeen. 

Zo kom ik bij de kern van mijn behoeften en leer ik steeds meer en beter;

 • Om bij mijzelf te blijven,
 • Voor mijzelf te kiezen,
 • Mezelf ook te leren kennen in bepaalde situaties,
 • Om naar mijn lichaam te luisteren.

Van €200,-

Voor €99,-
IK HEB
ER ZIN IN

3 online dagen met workshops en oefeningen. 

Wat kun je verwachten?

1.Een rijk programma 
Kennis en ervaring wordt gedeeld. Een mix aan expertise van de zussen Drenth welke elkaar goed aanvullen in zijn en kennis. Een retraite helemaal voor jou waarbij je in contact komt met je innerlijke wijsheid. Vanuit daar gaan we op een speelse en open manier de weg vervolgen naar een leven met meer voldoening, vrijheid en meer rust.

2.Een uitje met diepgang en gezelligheid.
Ontdekken mag leuk zijn! Dit wordt fijn en gezellig waarbij je het gevoel krijgt dat je er even op uit bent geweest. Een uitje helemaal voor jezelf.

3.Begeleiding 
Yes, naast de gezelligheid zetten we je ook aan het werk om bij die diepliggende behoeftes te komen. Dit doen we samen. We zijn er voor je indien je daar behoefte aan hebt 😉

Ofwel waar heb jij zin in?!

Q&A Online event 'ik heb er zin in'

Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten!

Nee, dat kan niet. Het ticket is voor het hele weekend.

Hieronder het programma van het weekend, zodat je weet welke tijden je mag blokken. De inhoud van de sessies is een verrassing. 

16 – Vrijdagavond – Verbinden

19:00-21:00 uur Kennismaken
We starten met een kennismaking, mede door een krachtige meditatie waarbij de verbinding met jezelf centraal staat. 
Met de groep zorgen we voor een veilig gevoel, zodat eenieder helemaal zichzelf durft te  zijn.

17- Zaterdag – Schaduw en Verlangen

Deze dag staat in het teken van ontdekken en bewust te worden van jezelf. We leven in een tijd waarin we van alles willen, maar door corona maatregelen beperkt worden. Als we eerlijk naar onszelf zijn hebben we in onszelf ook maatregelen die ons tegen kunnen houden (denk aan beperkende gedachten, van alles moeten etc.). De werking van verlangen en tegenkracht gaan we onderzoeken, hoe werkt dit bij jou? 

10:00-12:30 uur samenwerken/sessie
12:30-14:00 uur offline / lunch
14:00-16:00 uur samenwerken/sessie
16:00-19:00 uur offline / diner
19:00-21:00 uur samenwerken/sessie 

18 – Zondag – Lichtheid en Integratie

Wat mag in het licht gezet worden en wat wil je meenemen in het dagelijks leven? Hier krijg je vandaag antwoord op.

10:00-12:30 uur samenwerken/sessie
12:30-14:00 uur offline / lunch
14:00-16:00 uur samenwerken/sessie

We ontmoeten elkaar online, via zoom. Jouw thuis is de locatie in combinatie met de online sessies.

Door een kaartje te kopen voor 5 april a.s. Wij nemen contact met je op, om te overleggen wie wij kunnen verrassen met de gratis kaart.

Het is niet specifiek ingericht op werk, wel op jouw persoonlijke verlangens. Dus als je deze vraag meeneemt in de oefeningen, kan het zeker meerwaarde hebben en jou antwoorden geven.

Ontmoet het 'Ik heb er zin in' team

Chantal Drenth

COACH & HR ADVISEUR​

Denise Drenth

Founder & 'Energiemanager'
Chantal Drenth

COACH & HR ADVISEUR​

Chantal begeleidt mensen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling grotendeels door het vergroten van bewustzijn middelste diverse tools.

 

Lichaamswerk, coachen, meditatie, visualisatie, mindfulness, opstellingen, dromen, creatief werken.

 

Denise Drenth

Founder & 'energiemanager'

Denise is een ware explorer en verbinder. Houd van interactie, beweging en deelt graag haar lessen. Zij is de founder van BODYMONK en werkt met verschillende tools;

 

Yoga, yoga Nidra (slaapmeditatie), rust, dans, ademhaling, tantra, beweging, mindfulness, burn-out yoga.

 

 

Deze is helemaal voor jou!

Het online event over diepliggende behoeften, zelfliefde,
keuzes, de relatie met jezelf, en plezier. Het wordt
een uitje, een weekend waarbij je de focus helemaal op jezelf mag richten
en vooral mag doen waar jij zin in aan hebt.

BODYMONK gaat over ons mooie lijf, 
onszelf en de vrijheid die we kunnen creëren in ons lichaam en mind om meer energie, innerlijke rust en plezier te ervaren in alles wat we doen.
 
 M: DENISE@BODYMONK.NL