Coaching sessie

1 op 1 sessie

Ontspan, laad op en verbind

 

+ 50 klanten

5/5
Ingrid
Ingrid
Read More
Ik voelde mij meteen verbonden met Denise en heb haar gevraagd om mij te helpen in mijn drukke bestaan om meer bij mij zelf te komen en te leren ontspannen. Met persoonlijke filmpjes, appjes en e-mails, en een vriendelijke duw om echt tijd voor mezelf te maken heeft mij goed gedaan. Dit heeft ze in een jasje gegooid wat mij precies past!

Een moment ter verbinding

Een ontspannen moment helemaal voor jezelf  of wil je werken aan een bepaald thema?

Op basis van je vraag en behoefte stellen we een les of traject samen. Deze lessen kunnen we live online of offline samen doen of je ontvangst ze in je mailbox zodat je thuis kan oefenen. Waarbij je begeleidt wordt in je vraag en proces. 

1 op 1 sessie(s)

Misschien zit je in een drukke periode, ervaar je veel stress, zit je met een burn-out thuis, of zou je graag willen leren rusten. Wellicht is het geen van dat alles, en kan het ook juist een fijn cadeautje zijn om 1 op 1 een sessie in te plannen. 

 

Hoe gaat het te werk?

We gaan samen een moment inplannen voor een online sessie. Waar we mogelijk met een bepaald thema kunnen werken. En dat we een nidra sessie eventueel combineren met een aantal yoga oefeningen of ademhalingstechnieken. 

 

Een sessie of serie op maat

We gaan in gesprek om even te sparren en een eventuele vraag vast te stellen. Op basis van vraag/behoefte maken we een voorstel voor een les/traject, welke we vervolgens samen gaan doorlopen. 

Ik ben benieuwd naar je.
Kennismaken?