NU ELKE WOENSDAG 11:50 UUR

EEN ONINE BUSINESS POWERNAP (SLAAPYOGA) 

 

Join! Een begeleidt middagdutje waarbij we samen met max. 100 mensen elke woensdag samen komen om te ontspannen, onszelf op te laden, het lijf de ruimte geeft om te ontspannen en herstellen, en onze creativiteit en productiviteit een boost geven. 

OP BASIS

VAN DONATIE

Iedereen is welkom

Groepslessen_online yoga_bodymonk.jpg

ONLINE BEDRIJFSYOGA

POWERNAPS & WORKSHOPS
 

Bevorder vanuit ontspanning de creativiteit, productiviteit en het welzijn op de werkvloer. Dit kan op locatie of online.

 

Coronaproof en goed voor de weerstand

Gezien de meeste mensen nu thuiswerken is een gezamenlijke activiteit voor team en werknemers een mooie manier om met elkaar te verbinden en samen wat (nieuws) te ervaren. Daarnaast brengt de huidige situatie nog al wat onrust met zich mee, ook al kan het zonder Corona ook onrustig zijn, laat het diverse aanbod van BODYMONK de mens begeleiden naar ontspanning en daarmee ook de weerstand verhogen. 

Scrol vooral verder om de voordelen van o.a. yoga te lezen. 

Mindset

Onze gedachten en mindset bepalen grotendeels hoe wij ons doorgaans voelen en hoe we het leven ervaren. Middels yoga, nidra en diverse andere tools kunnen we bepaalde patronen en gedachten gangen doorbreken en veranderen. 

Meer energie & een beter humeur

Een goede nachtrust, minder stress, minder pijn en een goede weerstand zorgen er allemaal voor dat je energieker bent en over het algemeen beter in je vel zit.

Focus & productiviteit

'Rest will feed the fire'

Rest will feed the fire. Rust, yoga en een goede ademhaling kunnen helpen bij het verbeteren van concentratie, creativiteit & productiviteit. 

Minder stress & goede nachtrust

Diverse onderzoeken hebben bewezen dat het beoefenen van yoga, nidra, meditatie & pranayama het cortisolniveau (stresshormoon) in het bloed verlaagd. Waardoor je jezelf ook makkelijker in een staat van ontspanning brengt en ook beter kan slapen. 

Vrij van lichamelijke klachten en sterk lijf

Je hoeft niet je been in je nek te kunnen leggen om yoga te beoefenen. Wel kan je er flexibeler en krachtiger door worden wat een goed effect heeft op je houding en het bewustzijn ervan en heeft het een positieve werking op het tegen gaan van fysieke klachten. 

OGN-congres-Yoga_Nidra_workshop_Bedrijsy

Voor OGN (Onderwijs Groep Noord) hebben we de docenten voorzien van een workshop Yoga Nidra welke een onderdeel was van het online congres op 6 oktober 2020. 

Workshop Slaapyoga (Yoga Nidra)

'De beste workshop ooit'  

Leer ontspannen met deze bijzondere vorm aan Nidra en ervaar een hele diepe staat van ontspanning. Een energie- en creatieboost zijn één van de gevolgen.

Locatie: Online op kantoor of thuis

Deelnemers: Max. 100

Prijs: Op aanvraag

Data/Tijd: In overleg 

Workshop op maat of op locatie

Het aanbod vanuit BODYMONK is divers. Mocht je zelf wat in gedachten hebben of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? 

We staan altijd open om even kennis te maken en te sparren! 

Locatie: Online op kantoor of thuis

Aantal deelnemers: In overleg

Prijs: Op aanvraag

Data/Tijd: In overleg 

YogaNidra_priveles_slaapyoga_bodymonk_ed

Over BODYMONK

BODYMONK is ontstaan door de interesse in ons magische lijf, en geinspireerd door

beweging, stilte, meditatie en de manieren van leven. Er is niet één manier, niet één weg, er zijn er vele en ze zijn vooral persoonlijk. Wij nodigen je uit op deze ontspannen ontdekkingstocht door je lijf, geest en de wereld middels vormen van yoga, meditatie, lichaamswerk, ademwerk, rust en beweging. Los van elkaar of in mooie combinaties waarbij we samen komen. Allemaal fijne en voedende manieren om te ontdekken en jezelf te voeden.  

NAVIGATIE

CONTACTGEGEVENS

BODYMONK

NEDERLAND

+ 31 (0) 6 51 97 21 67

denisedrenth@gmail.com

KVK:73327018

Vacatures

Blog / Inspiratie

Gratis

Wat is yoga nidra?

Bedrijfsyoga

Algemene voorwaarden

Privacy policy 

FAQ

Google reviews

Internet marketing inspiratie

  • Black Spotify Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

©2020 by BODYMONK - Denise Drenth