BODYMONK

Hier hoef je alleen maar te zijn

Word je eigen BODYMONK

BODYMONK is ontstaan door de interesse in ons magische lijf, en geïnspireerd door beweging, stilte, meditatie en de manieren van leven. Er is niet één manier, niet één weg, er zijn er vele en ze zijn vooral persoonlijk. Wij nodigen je uit op deze ontspannen ontdekkingstocht door je lijf, geest en de wereld middels vormen van yoga, meditatie, lichaamswerk, ademwerk, rust en beweging. Los van elkaar of in mooie combinaties waarbij we samen komen. Allemaal fijne en voedende manieren om te ontdekken en jezelf te voeden.  

MISSIE

BODYMONK staat voor de wijsheid in ons. De wijsheid die we allen hebben en welke we kunnen aanspreken door er ruimte voor te maken. Waarbij je lichaam je thuis is, want als jij je lekker voelt in je lijf en geest maakt het niet uit waar jij bent. BODYMONK is het platform voor bewustzijn, rust en persoonlijke groei. In samenwerking met andere BODYMONK experts die ook zijn/haar pad eigen heeft weten vorm te geven delen wij onze lessen om andere mensen te inspireren om zijn/haar pad eigen te maken vanuit rust en bewustzijn.

Een platform en community in één, waarbij we samen op ontdekkingstocht gaan en solo ons eigen pad bewandelen.

VISIE

Wij geloven dat de wereld wat mooier wordt wanneer we vanuit rust en bewustzijn bewegen. Vanuit rust zijn we meer verbonden met onszelf en omgeving, en ervaren we meer een gevoel van helderheid en welzijn.

We leven in een wereld waarin ‘lekker druk zijn’ niet vreemd is en er wordt meer geconsumeerd dan dat we fysiek als mens kunnen verwerken. Zo verliezen we overzicht, plezier, de connectie met onszelf en anderen, en het gevoel van welzijn.

Vanuit rust kom je meer in verbinding met jezelf, je verlangens en je dromen. Je leert jezelf en je lijf beter kennen waardoor je vanuit een gevoel van rust, vertrouwen en plezier je eigen pad kan uitstippelen. En vooral ook kan bewandelen, want daar gaat het om: Het in beweging zijn, het bewandelen waarin je de rust, de energie en de vrijheid ervaart om elke keer weer een stap in jouw eigen richting te plaatsen.

Be your own, bodymonk.

Als extreme doener heb ik leren rusten

De BODYMONKS

FOUNDER MONK

  • Gray Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon

Denise Drenth

Trainer, verbinder en onderneemster

COACH MONK

  • Grey LinkedIn Icon

Chantal Drenth

Coach, HR, lichaamswerk

VA MONK

VACATURE

YOGA MONK

COMMUNICATIE MONK

LOCATIE MONK

BODYMONK_logo.png

Ik voelde mij meteen verbonden met haar en heb haar gevraagd om mij te helpen in mijn drukke bestaan om meer bij mij zelf te komen en te leren ontspannen. Met persoonlijke filmpjes, appjes en e-mais, en een vriendelijke duw om echt tijd voor mezelf te maken heeft mij goed gedaan. Dit heeft ze in een jasje gegooid wat mij precies past! 

INGRID BROEREN 

Coachee 1 op 1 traject - Online

BODYMONK_logo.png

Ik heb drie keer een yoga nidra live sessie bijgewoond. Elke keer was het weer anders, echter kwam ik na elke sessie ontspannen thuis. Het is erg fijn om in onze hectische wereld even een moment van diepe ontspanning te ervaren en je te kunnen richten op je lichaam en hoe je je voelt. Door de visualisaties kwamen er bij mij waardevolle, nieuwe inzichten naar boven. Denise heeft een warme persoonlijkheid en een prettige, rustige stem, waardoor je je snel op je gemak voelt. 

LINDA KIEN

Deelneemster Pranayama & Nidra workshops

BODYMONK_logo.png

Heb jij deelgenomen aan een BODYMONK online of offline les, sessie en of retraite? We zouden het superleuk vinden als je jouw ervaring zou willen delen!

TOF ALS JIJ OOK JOUW ERVARING WILT DELEN!

Klik op de knop hieronder om een Google-review te plaatsen

BODYMONK_logo.png

Jij dank je wel Denise! Ik vond het echt echt echt heel fijn. Ik voel me zo zen en ontspannen. En ik voel me nu ‘aanwezig’ en dat heb ik al een tijdje niet gevoeld. Dus dank je wel! Dat je dit doet en dat ik er bij mocht zijn!

ILSE 

Deelneemster Relax & Renew

One day home retreat - Online

BODYMONK_logo.png

'Wat was het een ontzettend fijne sessie! Nooit geweten dat het zo ontspannend kon zijn. Dankjewel voor je mooie verhaal, je prachtige stem en die goede combi.' 

MARIEKE HENDRIKS

Deelneemster workshop

Pranayama & Deeprelax yoga nidra

BODYMONK_logo.png

Hi hoi, superleuk als jij een review achter wil laten. Daar zou je ons heel erg mee helpen en dan krijg je van ons een dikke high five.

Om een review achter te laten mag je op de gele knop hieronder klikken. 

High FIVE!

Liefs, team BODYMONK

NAVIGATIE

CONTACTGEGEVENS

BODYMONK

NEDERLAND

+ 31 (0) 6 51 97 21 67

denisedrenth@gmail.com

KVK:73327018

Vacatures

Blog / Inspiratie

Gratis

Wat is yoga nidra?

Bedrijfsyoga

Algemene voorwaarden

Privacy policy 

FAQ

Google reviews

Internet marketing inspiratie

  • Black Spotify Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

©2020 by BODYMONK - Denise Drenth